VLOG : BLACKPINK IN KUALA LUMPUR, MALAYSIA (FULL VERSION)

35
14



⚠️ NEW ⚠️ HOW YOU LIKE THAT COVER :

IT WAS THE BEST DAY EVER! IVE DECIDED TO MAKE THIS VIDEO (FULL VERSION) FOR THOSE WHO DIDNT HAVE A CHANCE TO GO TO THE CONCERT. HAVE FUN WATCHING BLINKS! ☺️❤️

👇🏻MY BLACKPINK COVERS 👇🏻

-⚠️ NEW ⚠️ HOW YOU LIKE THAT :
-HOPE NOT :
-FOREVER YOUNG :
-WHISTLE :
-STAY :

(PLEASE WATCH IN HD & USE YOUR 🎧 FOR A BETTER QUALITY)

❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

👇🏻 My social media 👇🏻

Twitter ;
Instagam ;
Snapchat ; era.nadrah

Video by Era Nadrah

All copyright belongs to YG ENTERTAINMENT.

Nguồn: https://benxemientay.com

Xem thêm bài viết khác: https://benxemientay.com/tour-du-lich/

35 comments

  1. Chuu Panda 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    BLACKPINK cakap bahasa Melayu :

    Part 0 https://youtu.be/giMSVAKpX2c

    Part 1 https://youtu.be/TxnZKxssHYk

    Part 2 https://youtu.be/dBXRX9h-PMM

    Part 3 https://youtu.be/2NbyS67apB4

    Part 4 https://youtu.be/aXTuJjYm5Xs

    Part 5 https://youtu.be/egzzf1u8T-I

    Part 6 (1/2) https://youtu.be/DP7Ye_6jnC4

    Part 6 (2/2) https://youtu.be/SdB2UMnGUyM

  2. Shameena Naha 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    Blackpink datang malaysia sekali je kan! dan saya dah tengok blackpink ada buat video datang malaysia dan ada lagi satu lagu kiss and make up baju tu sama mcm blackpink buat persembahan kat thailand

  3. Elliot Xavier 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    i missed this so much T_T i was in the blink zone R also recorded the whole 2 hours while jumping and dancing hahahah my arms were so tired but it was the best night of my life.

  4. Zuhayra Nasrin 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    Sumpah mcam aku pergi ni😭 sumpah tahun depan kalau ada aku nk pergi😭😭😭 aku snggup ponteng kuliah😭 hahaha

  5. Abby Official 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    Aku jadi minat blackpink lepas tengok lagu how you like that😂, sebelum ni tengok macam Tu je takde la sampai cari semua lagu tapi sekarang habis semua lagu dengan biodata dorang sekali Aku cari😂

  6. NUR ALIA DAMIA BINTI ANOR FIRDAUS Moe 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    SAYA RASA MACAM NAK NANGIS BILA TENGOK DIORANG KALAU SAYA BETU DUDUK KAT KERUSI DEPAN SEKALI KERANA SAYA NAK BERSENTUHANHAN TAK APA SAYA PEREMPUAN

  7. Olivia Uzumaki 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    I am in malaysia and i wish i came to blackpink concters also this is my favortie song in blackpink

  8. minniey mandy 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    Tinginnya sangat nak p😭😭😭…..tapi x de doit lagi…but in sha allah 1 day i will join the concertttttttttttt🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

  9. shamimi sanusi 20 July, 2020 at 20:24 Reply

    Biasanya kalau lagu Whistle sblm part Jennie yg last Rose akn nyanyi part "THIS BEAT GOT ME FILLIN' LIKE" klu tour slalu nyanyi nme Negara contoh "Sydney, THIS BEAT GOT ME FILLIN' LIKE" tpi Malaysia X de .. X lah mungkin dah penat sampai lupa .

Leave a reply